Välkommen till Västernorrlands Båtförbund

41 båtklubbar i länet är anslutna till Västernorrlands Båtförbund. Förbundet som arbetar med båtlivsfrågor året runt!

Du som medlem i en båtklubb kan påverka båtlivet genom oss, då vi är en naturlig länk till och från Svenska Båtunionen (SBU), landets högsta organ gentemot regering och riksdag. Din idé om förbättringar kan spridas över hela landet! Tvärtom kan Du få tips via oss. Vi lägger ut nyheter från SBU och andra myndigheter här på hemsidan.

Din båtklubb måste vara medlem i vår organisation, och klubben är automatiskt med i SBU. Det innebär att Du som medlem i båtklubben får tidningen ”Båtliv” hem i Din brevlåda. Men det förutsätter att Du meddelar Din aktuella adress till båtklubben, som i sin tur måste registrera Dig via dator till SBU.

Om Din båtklubb ännu inte är medlem i vårt förbund, är Ni hjärtligt välkomna! Läs med om hur det går till under fliken ”Om oss” i vänstermenyn.

Vi båtägare har gemensamt båtlivet som en viktig del i tillvaron. Det finns mängder av intressanta saker att prata om när vi träffas. Oavsett om vi möts ute i någon gästhamn eller via nätet, kan vi dela kunskap om sjön eller båten och berika oss av erfarenheterna.

Klicka vidare på sidorna!